Waar moet je op letten bij een website offerte?

Website offerte aanvragen? Zorg er dan voor dat je meerdere website offertes aanvraagt. Tegenwoordig doet ieder bedrijf klein of groot, wel iets op online gebied. Actief zijn op online gebied begint natuurlijk bij een website. Het eerste wat de meeste ondernemers doen is dan ook verschillende offertes aanvragen. Dit adviseren wij ook iedereen die een website wilt. Vandaag de dag zijn er vele aanbieders waar jij een website kunt laten maken. In dit artikel hebben wij een aantal punten opgesteld waar jij op moet letten bij het aanvragen van een vrijblijvende website offerte.

Tips bij het aanvragen van een website offerte

Tip 1. Meerdere aanbieders
Op Google kan je vele aanbieders vinden die een website kunnen bouwen. Het is daarom belangrijk om bij meerdere bedrijven een website offerte aan te vragen, het kost tenslotte niets in de meeste gevallen!

Tip 2. Volledig vrijblijvend?
Wees altijd zeker van je zaak. Let goed op de kleine lettertjes, zodat je niet verrast wordt door kosten die er laten bij komen kijken. Een website offerte is in 9/10 gevallen altijd vrijblijvend, maar niet altijd.

Tip 3. Wordt alles geregeld?
Er zijn een hele hoop punten die opgepakt moeten worden bij het bouwen van een website. Wij hebben daarom een aantal belangrijke punten opgesteld die verwerkt moeten worden in een website offerte. Zo weet je dat die punten in ieder geval gedaan zullen worden.

  • Webdesign 
  • Huisstijl
  • Responsive
  • Debuggen
  • Beveiligen van de site
  • Eventueel social media kanalen 

Tip 4. Track record nalopen (heel belangrijk)
Dit is waarschijnlijk wel een van de belangrijkste tips, namelijk het nalopen van het werk van een website bouwer. Veel bedrijven komen namelijk niet altijd de punten na die zijn afgesproken! Lees daarom altijd de Google recensies van een bedrijf. Google recensies zijn namelijk onmogelijk om te verwijderen. Zo kan je al snel weggegooid geld voorkomen. Dit bespaart je niet alleen veel geld, maar ook veel stress. 

Website offerte

Hoeveel budget moet je beschikbaar stellen voor een website?

Meerdere aanbieders, betekent ook verschillende prijzen. Daarom kunnen we niet exact zeggen hoeveel budget je beschikbaar moet stellen voor een website of webshop. We kunnen wel een schatting geven. Wanneer jij weet dat je een eenvoudige website wilt die dient als een online visitekaartje, dan kan dit in de meeste gevallen al vanaf 500 euro. Wil je een complexere website of webshop dan zal je toch al gauw moeten denken aan een budget van minstens 1000-2000 euro.  

Welke afspraken maak je over betaling?

Wanneer alles eenmaal is afgesproken is het belangrijk om na te denken over de betaling. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Dit geldt ook bij het aanbetalen van een website. Vraag daarom in hoeveel termijnen je de website kan betalen. Zo ben je er 100% zeker van dat de websitebouwer er niet vandoor kan gaan met jouw geld.

Contact

Meer te weten komen over dit onderwerp? Of heb jij vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of plan een GRATIS adviesgesprek in. Je kunt ons ook altijd berichten via Facebook of Whatsapp. Wil je liever langskomen bij ons op kantoor? Dan ben je altijd welkom. Adres: Diepenhorstlaan 2F Rijswijk, 2288 EW. De koffie en thee staan klaar!

Stuur je aanvraag op!