Social media uitbesteden

Wil jij jouw doelgroep bereiken op social media? Besteed social media uit aan onze experts. 
Zo helpen we jouw groeien op organisch niveau en heb je meer interactie met de doelgroep.

Social Media Aanvraag

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden is zeker verstandig! Als ondernemer ben jij de hele dag in de weer, zo ben je bezig met een klant die meer informatie wilt, de andere keer ben je de administratie aan het regelen. Hierdoor vergeten veel ondernemers om naast hun onderneming, ook nog eens de social media kanalen te beheren. Novabrand schiet jou daarbij te hulp. Bij Novabrand kun je jouw social media uitbesteden. Waar moet je dan aan denken? Zo creëren wij unieke content die de aandacht trekt van de doelgroep en kunnen wij winstgevende advertenties realiseren. Verder kan jij natuurlijk ook bij ons terecht voor een website, SEO en nog veel meer diensten, kortom een full service marketingbureau.

Aantal Social Media Projecten

Jaar ervaring

Social media voor bedrijven – Social media uitbesteden

Social media voor bedrijven is vandaag de dag erg belangrijk. Voorheen werkte iedereen op de ouderwetse manier, namelijk flyers uitdelen in de hoop dat iemand interesse heeft in jouw product of dienst. Vandaag de dag wordt er nog steeds geflyerd, maar steeds meer ondernemers kiezen vaker voor social media uitbesteden.

Door social media kunnen wij jouw doelgroep bereiken, waardoor iedere euro goed wordt geïnvesteerd. Dit bespaart niet alleen veel meer tijd, maar ook zal je zien dat het voordeliger en winstgevender is. Social media voor bedrijven is namelijk heel makkelijk bij te houden. Je weet dus precies waar een bestelling vandaan komt en via welk kanaal in tegenstelling tot flyeren. Wil jij meer te weten komen over social media voor bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op.

Social media beheer

In de afgelopen jaren is het je vast wel opgevallen dat de hele wereld meer is gaan digitaliseren. Op de basisscholen werken de kinderen al vanaf jongs af aan met een tablet of laptop. Deze trend speelt ook bij bedrijven, budgetten voor reclameborden,flyers, oftewel ‘’offline marketing’’, wordt ingezet voor online marketing. Social media beheer is daar een vorm van waar steeds meer bedrijven voor kiezen. Bij Novabrand bieden wij Social media beheer aan, maar wat kan je verwachten? 

Social media beheer bestaat uit twee delen, namelijk organisch beheer en advertentiebeheer. Bij organisch beheer nemen wij zaken uit handen als het creëren van unieke content die aandacht trekt van jouw doelgroep. Eenmaal de aandacht getrokken, kunnen wij het product of de dienst aanbieden. Zo zal er veel meer interactie zijn met de doelgroep via de social media kanalen. 

Bij advertentiebeheer creëren wij advertenties gericht naar jouw doelgroep. Ieder bedrijf heeft natuurlijk wel zijn of haar doelgroep. De doelgroep kan bestaan uit kopers, personen die meer informatie zoeken of personen die het product vergelijken. Door onze effectieve advertenties leggen wij op deze personen de focus wat resulteert in winstgevende advertenties. 

Voor social media uitbesteden ben je bij Novabrand dus aan het juiste adres. Of het nu gaat om content creëren en plaatsen of advertenties creëren en optimaliseren. Vraag direct naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of volg ons via Facebook om niks te missen!

Social media hulp

Op online gebied gaat tegenwoordig alles heel snel. Zo ook op het gebied van social media. Bij Novabrand zijn wij dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends, die wij vervolgens toepassen op onze klanten. Wij snappen daarom dat het voor jou als ondernemer erg verwarrend kan zijn en je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kun jij tegenwoordig ook gebruik maken van onze social media hulp. Zo kunnen we jou tijdens een GRATIS adviesgesprek, wegwijs maken op het gebied van social media.

Social media uitbesteden begint natuurlijk met een plan/strategie. Zonder strategie ben je natuurlijk maar wat aan het doen en dat is niet de bedoeling wanneer jij het maximale uit je bedrijf wilt halen. Wanneer jij kiest voor social media hulp, dan kunnen wij een social media strategie voor jouw bedrijf opzetten, wat er als volgt uitziet: 

1. Intake
Tijdens de intake kijken we naar de kansen op social media gebied. Ook zien we gelijk welke steken jij laat vallen.

2. Diepgaande concurrentieanalyse
Bij de intake kijken we natuurlijk even kort naar jouw concurrentie, maar wanneer jij kiest voor social media uitbesteden dan zullen we een diepgaande concurrentieanalyse uitvoeren. Zo weet jij precies wat de concurrentie wel of niet doet.

3. Contentkalender
Om op organisch niveau jouw doelgroep te vergroten en/of te bereiken, is het belangrijk een plan van aanpak te bedenken qua content. Zo creëren wij niet alleen unieke content, maar plannen we het ook in zodat het op tijd wordt gepost.

4. Advertenties
Wil jij snel jouw bereik vergroten op je social media kanalen? Dan kunnen wij natuurlijk advertenties voor jouw bedrijf opstellen die op den duur flink winstgevend worden.

5. Rapportages
Ondernemers hebben het altijd druk en wij willen jou dan ook niet in de weg staan. Daarom versturen wij iedere maand rapportages met de voortgang van de werkzaamheden en nemen wij natuurlijk contact met je op, dit kan telefonisch of op locatie!

Social media uitbesteden prijzen

De hamvraag ‘’wat kost social media uitbesteden?’’. Bij Novabrand krijgen wij dagelijks wel eens de vraag hoeveel het kost. Wij vinden het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn naar onze klanten, zo kan jij jouw social media uitbesteden voor slechts €299 per maand. Wat zit er in dit pakket? Je ontvangt hierbij het volledige pakket, denk aan het creëren van unieke content, contentkalender inplannen, advertenties opstellen en niet te vergeten maandelijkse rapportages met het voortgangsgesprek. Daarnaast zit je bij Novabrand NOOIT vast aan een contract!

Toch krijgen wij wel eens te horen dat andere bedrijven €100 vragen per maand. Echter zit hier vaak een addertje onder het gras. Zo zit je in de meeste gevallen vast aan een jaarcontract en wordt er enkel content geplaatst op uw social media kanalen. Hier zit dus GEEN contentcreatie bij en/of advertenties. Dit is een van de voornaamste redenen waarom social media uitbesteden prijzen, enorm verschillen en jij dus duurder uitkomt.

Wanneer je niet van alle diensten gebruik wilt maken binnen het social media uitbesteden pakket, dan kunnen wij een prijs op maat voor jou opstellen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden. 

Contact

Heb jij vragen over social media uitbesteden? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!