App laten maken

Door een app te laten maken brengt u uw bedrijf naar een hoger niveau. Kom meer te weten over app laten maken en contacteer ons.

App Aanvraag

App laten maken

App laten maken

Als u een app wilt laten maken, bent u bij Novabrand aan het juiste adres. Wij zijn een online marketingbureau met een full-service aanbod. Van SEO tot het laten maken van apps, wij kunnen het allemaal. Sterker nog, we hebben jarenlange ervaring in het maken van succesvolle apps voor bedrijven van klein tot groot. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Aantal Apps gebouwd

Jaar ervaring

Wat is een app?

Een app, of applicatie, is een software programma dat draait op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Apps kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van gaming en entertainment tot zakelijk en productiviteit. App laten maken tegen een betaalbare prijs kan bij ons!

De populariteit van apps

Apps worden steeds populairder, omdat steeds meer mensen smartphones en tablets gebruiken. In feite is een app nu geïnstalleerd op meer dan de helft van alle mobiele apparaten wereldwijd. Dit maakt apps tot een krachtig middel om uw bedrijf te vermarkten en uw doelgroep te bereiken.

Waarom u een app nodig heeft?

App laten maken? Er zijn vele redenen waarom u een app zou willen laten maken voor uw bedrijf. Enkele van de meest voorkomende redenen zijn

– Om een breder publiek te bereiken met uw producten of diensten

– Om de klantbetrokkenheid en -loyaliteit te verbeteren

– Om verkoop en inkomsten te verhogen

– Om merkbekendheid te bevorderen

– Om klanten een handige manier te bieden om toegang te krijgen tot uw producten of diensten

Hoe we u kunnen helpen? – App laten maken

Bij Novabrand hebben we de ervaring en expertise om u te helpen met app laten maken voor uw bedrijf. Wij kunnen met u samenwerken om tot een ontwerp en functies te komen die aan uw behoeften zullen voldoen en uw verwachtingen zullen overtreffen. Wij kunnen u ook helpen met de marketing en promotie van uw app, zodat u zoveel mogelijk mensen kunt bereiken.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Kosten app laten maken?

De kosten voor het laten maken van een app kunnen variëren, afhankelijk van de functies en het ontwerp dat u kiest, evenals het platform (Android of iOS) dat u nodig hebt. Wij kunnen echter met u samenwerken om een pakket op maat samen te stellen dat binnen uw budget past.

Voor meer informatie over onze diensten op het gebied van app-ontwikkeling, kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot de kosten voor het laten maken van een app.

Webapplicatie of mobiele applicatie ?

Wanneer u beslist of u een webapplicatie of een mobiele applicatie wilt laten maken, zijn er een paar dingen die u moet overwegen. Ten eerste moet u bepalen welke apparaten uw doelgroep het meest gebruikt. Als de meerderheid van uw klanten smartphones en tablets gebruikt, dan heeft u een mobiele app nodig. Als ze vooral desktops en laptops gebruiken, dan kan een webapplicatie voldoende zijn voor uw bedrijf.

Hoelang duurt een app laten maken?

De tijd die nodig is om een app te maken kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project. Echter, we hebben meestal ongeveer twee tot vier weken nodig om een basis mobiele app te ontwikkelen.

Als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een app voor uw bedrijf, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult. We bespreken graag uw wensen en sturen u een offerte op maat.

Functies van een app

Bij het maken van een app, zijn er een aantal functies die u wilt overwegen. Enkele van de meest voorkomende functies zijn

– GPS of locatiebepaling

– Integratie van sociale media

– Push-notificaties

– Aanpasbare thema’s of ontwerpen

– E-commerce functionaliteit

Dit zijn slechts een aantal veel gekozen voorbeelden, natuurlijk zijn er nog veel meer opties waaruit u kunt kiezen.

Onderhoud na app laten maken

Zodra uw app is gemaakt, moet hij worden onderhouden om hem up-to-date te houden en goed te laten functioneren. Dit omvat het updaten van de software en het oplossen van eventuele bugs die kunnen optreden. Wij kunnen u helpen met dit onderhoud, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen.

App voor Apple apparaten

Als u op zoek bent naar een app voor Apple-apparaten, kunnen wij u helpen. Wij hebben ervaring met het maken van apps voor zowel de iPhone als de iPad.

App voor Android-apparaten

We kunnen ook apps maken voor Android-apparaten. Wij hebben ervaring met zowel de telefoon- als de tablet versie van Android.

Nadelen app laten maken

Er zijn een paar nadelen aan het laten maken van een app voor uw bedrijf. Ten eerste kan het duur zijn. Ten tweede moet u iemand hebben die de app kan onderhouden en up-to-date houden. Ten slotte zult u ook de app moeten promoten zodat uw klanten op de hoogte zijn.

Aan de andere kant zijn er veel voordelen aan het hebben van een app. Het kan u helpen een groter publiek te bereiken, de klantenbinding te vergroten en de verkoop te stimuleren.

Als u nog steeds niet zeker weet of een app geschikt is voor uw bedrijf, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. We bespreken graag de voor- en nadelen van het laten maken van een app en helpen u beslissen wat het beste is voor u en uw bedrijf.

Werkwijze app laten maken

Als je geïnteresseerd bent in het zelf maken van een app, zijn er een paar dingen die je moet weten. Ten eerste moet je beslissen voor welk platform je de app wilt maken (iOS of Android). Ten tweede moet je een ontwikkelaar vinden die de app voor je kan maken. Ten derde moet je een plan bedenken voor de app. Dit omvat de functies die u wilt, het ontwerp en de functionaliteit. Ten slotte moet u een budget voor het project opstellen.

Als u dit liever niet allemaal zelf wilt doen, kunnen wij u helpen. Novabrand biedt full-service online marketing, inclusief app-ontwikkeling. Wij kunnen alles voor u verzorgen, van begin tot eind. Dus plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van ontwikkelaars in.

Design van een app

Als het gaat om het ontwerp van een app, zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten de graphics en de lay-out gemakkelijk te gebruiken en te navigeren zijn. Ten tweede moet de app visueel aantrekkelijk zijn. Ten derde is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de app responsive is op verschillende apparaten. Ten slotte moet u beslissen of u een app wilt met één of meerdere pagina’s.

Wij kunnen u helpen met al deze ontwerpbeslissingen en meer. Ons team heeft jarenlange ervaring in app ontwikkeling en wij kunnen een ontwerp maken dat perfect is voor uw bedrijf.

Vormen van promotie voor een app

Zodra uw app is gemaakt, moet u hem promoten om klanten te krijgen die hem gebruiken. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, waaronder

– Social media marketing

– E-mailmarketing

– Adverteren

– PR

Wij kunnen u helpen met al deze vormen van promotie en meer. We hebben een team van 10 professionals die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van de naamsbekendheid en vindbaarheid.

SEO voor een app

Net als bij elke andere website is het belangrijk om je app te optimaliseren voor zoekmachines. Dit omvat met behulp van de juiste zoekwoorden, titels en beschrijvingen. Wij kunnen u helpen met deze optimalisatie, of u kunt het zelf doen.

Zodra uw app is gemaakt en geoptimaliseerd, zal het beginnen te ranken in zoekmachine resultaten. Dit zal u helpen een groter publiek te bereiken en het aantal downloads te verhogen.

Social media marketing voor een app

Om het meeste uit uw app te halen, moet u deze op de sociale media marketen. Dit omvat het creëren van een profiel voor de app en het promoten ervan op uw andere social media kanalen. Wij kunnen u helpen met dit alles, inclusief het ontwerpen van afbeeldingen en het schrijven van berichten.

We raden ook aan om hashtags te gebruiken om de zichtbaarheid te vergroten. Enkele goede hashtags zijn bijvoorbeeld #app, #mobileapp, #download en #iOS.

Als u niet zeker weet hoe u uw app op de sociale media kunt zetten, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen u graag op weg met een app laten maken.

E-mailmarketing voor een app

Net als elke andere vorm van marketing is e-mailmarketing een geweldige manier om uw app onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een strategie voor e-mailmarketing en het ontwerpen van aantrekkelijke e-mails die mensen zullen aanmoedigen om uw app te downloaden.

Wij raden ook aan om een call to action te gebruiken in uw e-mail, zoals “download nu” of “krijg de app” Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om de volgende stap te zetten en uw app te downloaden.

Adverteren voor een app

Als je het budget hebt, is adverteren voor je app een geweldige manier om meer downloads te krijgen. Wij kunnen u helpen een campagne op te zetten waarmee u uw doelgroep bereikt en het verkeer naar de pagina van uw app verhoogt.

Wij raden u aan verschillende vormen van reclame te gebruiken, zoals online advertenties, printadvertenties en zelfs tv-commercials.

Er komt veel kijken bij app laten maken

Een app laten maken kost veel tijd, kennis en geld. Maar maak je geen zorgen, wij kunnen alles voor je regelen. Novabrand is een online marketingbureau met een full-service aanbod. Van SEO tot het laten maken van apps, wij kunnen het allemaal. Maak dus vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van onze ontwikkelaars. We helpen je graag op weg! App laten maken? Bel ons vandaag nog!

Contact

Heb jij vragen over app laten maken? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW. Mis niks over Novabrand en volg ons op Facebook.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!