SEO Den Haag

Wil jij groeien op organisch gebied? Dan is SEO de juiste keuze voor jouw bedrijf. Nooit meer betalen voor een klik of advertenties om je doelgroep te bereiken. Vraag direct naar de mogelijkheden!

SEO Aanvraag

SEO Den Haag

SEO Den Haag

SEO Den Haag? Bij Novabrand ben jij aan het juiste adres. Wij zijn een fullservice online marketing bureau, gevestigd in Den Haag. Wanneer jij moeite hebt met het werven van nieuwe klanten, kunnen wij jou daarbij helpen. Een van onze diensten op online niveau, is het aanbieden van SEO. Met SEO zorgt ons team van marketing specialisten ervoor dat jij bovenaan in Google komt te staan op basis van de gekozen zoekwoorden. Ben jij nog op zoek naar een SEO specialist in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Aantal SEO Projecten

Jaar ervaring

Hogerop komen in Google – SEO Den Haag

Ben jij toe aan nieuwe klanten? Vaak biedt SEO de uitkomst voor jouw bedrijf. Jij hoeft zelf niet meer op zoek naar nieuwe klanten, maar nieuwe klanten zullen jou vinden. Bij Novabrand helpen wij verschillende bedrijven van groot tot klein om hogerop te komen in Google. Om hogerop te komen in Google kijken wij naar verschillende elementen van jouw website. Zo kijken wij naar de technische aspecten, de content op jouw website en de autoriteit van jouw domein. Google wordt steeds slimmer, waardoor het erg belangrijk is om deze drie elementen op orde te hebben. Zo kom je niet alleen lokaal hogerop op zoekwoorden als ”SEO Den Haag”, maar ook nationaal als ”SEO”. 

SEO uitbesteden – SEO Den Haag

SEO is een vak apart en dat weten wij als SEO Den Haag specialisten, maar al te goed. Het is vaak erg lastig om hogerop te komen in Google als jij hier geen verstand van hebt. Toch is het van groot belang om aan de zichtbaarheid van jouw website te werken, eenmaal bovenaan in Google, levert jou veel meer klanten op. 

Daarnaast vergt SEO veel werk en is het dus tijd intensief. Als drukke ondernemer, heb jij hier vaak geen tijd voor en/of zin in. Daarom helpen wij verschillende bedrijven met hun online marketing. Besteed daarom jouw SEO uit aan onze specialisten. Jij hebt geen omkijken meer naar de marketing en je kan je volledig focussen op jouw bedrijf. Ben jij nog op zoek naar een SEO bedrijf in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten voorzien jou graag van vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook.

SEO Den Haag lokaal of nationaal verbeteren?

Om jouw SEO Den Haag te verbeteren, komen er zoals eerder genoemd, verschillende aspecten bij kijken. Als we alle aspecten indelen in categorieën, komen we uit op drie verschillende categorieën, namelijk de technische aspecten, content en autoriteit. Hieronder vertellen we meer over deze drie aspecten, zo heb jij een duidelijker beeld bij SEO. 


Technische aspecten – SEO Den Haag
Er komt veel kijken bij SEO, een onderdeel hiervan zijn de technische aspecten van jouw website. Hierbij kijken wij naar zaken als de structuur van een website. Een website moet namelijk makkelijk te volgen zijn en een logische structuur hebben. Verder is het belangrijk dat een website een snelle laadtijd heeft en dat de website eenvoudig leesbaar is voor de zoekmachines.

In grote lijnen zijn dit de belangrijkste technische aspecten om op orde te hebben voor jouw website, maar er komen nog veel meer technische aspecten bij kijken. Heb jij hulp nodig met de technische aspecten van jouw website? Neem dan gerust contact met ons op of voer een gratis website scan uit die te vinden is op onze homepage. Ook kunt u natuurlijk het formulier invullen die bovenaan te vinden is op onze pagina SEO Den Haag.

Content – SEO Den Haag
Wanneer jouw website technisch in orde is, is het belangrijk om aan de content van jouw website te werken. Om hogerop te komen in Google is het belangrijk dat jij Google en jouw bezoekers, duidelijk maakt waar jouw website over gaat en wat jij dus aanbiedt. Hierbij zijn SEO teksten van groot belang. Door goede SEO teksten en content als afbeeldingen te plaatsen op jouw website, krijgt Google een beter beeld van jouw bedrijf. Kies jij voor SEO Den Haag bij Novbrand? Dan zorgen wij ook voor de beste content dat volledig uniek is.

Autoriteit – SEO Den Haag
Wanneer jouw website technisch tip top is en de content volledig SEO geoptimaliseerd is, kan je aan de slag gaan met het verhogen van jouw autoriteit. Hoe sterker de autoriteit van jouw website is, des te hoger jij komt in de Google zoekresultaten. Met een sterke autoriteit geef jij Google aan dat jouw website belangrijk is en relevant. Oftewel jij zal aan de slag moeten gaan met het generen van backlinks. Let er wel altijd op dat deze backlinks relevant moeten zijn voor jouw website.

Heb jij hulp nodig bij het verbeteren van deze aspecten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van online marketing specialisten, kan een GRATIS website scan voor jou uitvoeren. Zo weet je direct waar je precies aan moet werken, ook kan je ervoor kiezen om het werk uit te besteden aan onze specialisten.

SEO/SEA

SEO of SEA? Deze vraag krijgen wij vaak gesteld, maar wat zijn nou precies de verschillen tussen SEO en SEA? SEO staat voor ¨Search Engine Optimization”, oftewel optimaliseren voor zoekmachines. Met SEO genereer jij gratis verkeer naar jouw website. Wel is het van belang bij SEO dat je op de eerste pagina van Google terecht komt op de geselecteerde zoekwoorden. Vaak is het verstandig om te starten met lokale zoekwoorden, zoals SEO Den Haag.

SEA staat voor “Search Engine Advertising”, bij SEA is het verkeer niet gratis, maar betaal jij per iedere klik. Het voordeel van SEA is wel dat je direct bovenaan in Google komt, het nadeel hiervan is echter dat dit vaak veel geld kost. Zodra je de SEA campagne stopt, sta je ook niet meer bovenaan de gekozen zoekwoorden. 

“Wat raad je me aan?” Allereerst kijken wij natuurlijk naar de status van jouw website en naar de branche waarin jij je bevindt. In de meeste gevallen raden wij aan om de focus te leggen op SEO. Door te werken aan jouw SEO, heb je na een aantal maanden gratis verkeer op jouw website en resulteert het in converterende klanten. Mocht je budget het toelaten en wil jij direct resultaat boeken? Dan raden wij aan om te kiezen voor een combinatie van SEO en SEA. 

Waarom Novabrand? – SEO specialist Den Haag

Novabrand bestaat uit een team van online marketing specialisten. Wij zijn op het gebied van SEO, de SEO specialisten in Den Haag. Zo nemen wij de online marketing van verschillende grote bedrijven uit Den Haag, uit handen. Wanneer jij kiest voor Novabrand, kies jij voor kwaliteit en transparantie. Wanneer wij aan de slag gaan met verbeteren van jouw SEO posities, streven wij naar de beste resultaten. Dit kunnen wij alleen behalen door het leveren van kwaliteit en transparant zijn met onze klanten. Ben jij dus nog op zoek naar een SEO specialist in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij onder het genot van een bakje koffie, jouw website onder de loep nemen.

Contact

Heb jij vragen over SEO Den Haag? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!