Content creatie 

Heb jij een doelgroep opgebouwd op jouw social media kanalen? Laat je doelgroep actie ondernemen. Content creatie speelt hier een bealngrijke rol in.

Content creatie Aanvraag

Content creatie

Content creatie

Content creatie is een breed begrip wat veel gebruikt wordt. Content creatie is het maken en delen van informatie die waardevol, amusant en relevant zal zijn voor jouw doelgroep. Bij het maken van content kan je aan de volgende dingen denken: blogs, maken van illustraties, maken van video content, creëren van content op social media( Facebook, instagram, Twitter etc.) en het maken van infographics. 

Wil je content gaan uitbesteden of wil je het zelf doen? Als je de tijd en kennis hiervoor hebt kun je er ook zelf mee aan de slag gaan. Mensen vergissen zich hier vaak in, omdat ze denken dat het maken van goede content in een half uurtje is gebeurd, maar dat is helaas niet zo. Ook moet je daarbij veel kennis hebben over tools die hierbij vereist zullen zijn, zoals Canva, Pixlr, Adobe Spark, Fotor, Pablo, Photoshop en nog veel meer. Content creatie kost dus niet alleen tijd en kennis, maar ook nog eens geld wat je kwijt bent aan programma’s. 

Als je te weinig tijd of kennis hebt om de content zelf te maken, kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Novabrand. Wij zullen je dan zo goed mogelijk helpen. Naast dat je je aanvraag kan doen via onze site, zijn wij ook bereikbaar via Facebook en Whatsapp!  

Content gecreëerd

Jaar ervaring

Contentstrategie – Content creatie

Wat is een contentstrategie? Contentstrategie is een plan waarin je je strategische keuzes vastlegt. Een contentstrategie is daarom ook de basis van je contentmarketing. Voor je contentstrategie maak je keuzes op de basis van onderzoek wat je hebt verricht naar het gedrag van klanten. Deze keuzes leg je vast.

Wanneer je goede content gaat creëren en de content die je creëert interessant is, krijg je natuurlijk als gevolg hiervan meer bezoekers op je website en/of social media kanalen. Om te voorkomen dat je een mooi stuk content creëert waar bezoekers vervolgens niet van kunnen genieten, is het belangrijk dat je jouw content op diverse kanalen plaatst zoals Facebook, Instagram, Twitter, waardoor bezoekers je content kunnen bekijken.

Waarom content marketing?

Als je een product of dienst wilt verkopen zal je moeten werken aan je bekendheid. Zichtbaarheid speelt hierbij een grote rol. Ben jij online zichtbaar, dan zal je bekendheid toenemen. De kans is groot dat een potentiële klant meer over je bedrijf of product te weten wilt komen. Hierdoor is het creëren van content een goede basis. Met het gebruik van content zal je in het lange termijn er meer van profiteren, in tegenstelling tot tijdelijke betaalde campagnes.

Offline reclames en online advertenties zijn meestal tijdelijk en hebben daarom ook vaak effect op korte termijn. Een informatieve blog of tekst heeft daarentegen effect op langdurig termijn. Blogs en teksten zullen er voor altijd staan en zijn vervolgens jarenlang te gebruiken met het aantrekken van nieuwe klanten.    

Als je goede, relevante en unieke content op je website deelt dan geven zoekmachines je ook een hogere positie in de zoekresultaten. Daarmee verbeter je dus ook je online vindbaarheid. Met het gebruik van content kun je een grote groep mensen overtuigen van je kennis. Met content kun je goed aan je doelgroep laten zien waarom ze bij jou moeten zijn. Heb je bijvoorbeeld een webshop waar je jou eigen unieke merk verkoopt, dan is verstandig dat je aan de hand van content creatie laat zien dat je veel kennis hebt over dit product hebt.

Ideeën om aandacht te trekken met content creatie

Idee 1: Je bent een professional in jouw vakgebied, dat betekent dat je veel meer kennis hebt dan je doelgroep. Vertaal je kennis naar handige handleidingen waar je doelgroep iets mee kan. Of naar andere vormen als life hacks, tips & tricks, instructies of stappenplan.

Idee 2: Maak gebruik van verschillende soorten content. Wissel af tussen links, afbeeldingen en videos. Op deze manier kom je erachter wat het beste voor jouw doelgroep werkt.

Idee 3: Mensen raken tegenwoordig snel verveeld. Omdat er zo een grote hoeveelheid content te vinden is hebben mensen het snel druk. Om te voorkomen dat jouw content wordt genegeerd, is het belangrijk dat jouw content uniek, interessant en relevant is.

Idee 4:Mensen vinden het interessant om ervaringen en beoordelingen van anderen te horen. Je kan hierop inspelen door de ervaringen en verhalen van klanten te delen. Wat vonden ze ervan? Waarom waren ze geïnteresseerd in jouw product of dienst? En hoe heeft jouw product en of dienst hun geholpen? Op deze manier overtuig je dagelijks nieuwe klanten.

Contact

Bij Content creatie is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen. Heb jij hier vragen over of heb je vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je liever langskomen bij ons kantoor? Dan ben je van harte welkom voor een kopje thee of koffie. Adres: Diepenhorstlaan 2F, 2288 EW Rijswijk.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!