Webdesign

Webdesign betekent het creëren van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites. Het combineert grafisch ontwerp met technische knowhow om boeiende online ervaringen te bouwen.

Website/Webshop Aanvraag

7 + 13 =

Webdesign is de sleutel tot online succes

Webdesign: De Sleutel tot Online Succes

In de wereld van digitale aanwezigheid en online marketing is webdesign niet zomaar een visuele aangelegenheid; het is de kern van online succes. Het weerspiegelt een kunstvorm waarin creativiteit, technische precisie en de behoeften van de gebruiker samenkomen om een naadloze digitale ervaring te creëren.

Aantal websites gebouwd

Jaar ervaring

Content en Kwaliteit

Een uitstekend webdesign omvat niet alleen visuele aantrekkelijkheid, maar gaat verder dan dat. Het biedt originele inhoud, grondige rapportage, diepgaand onderzoek en analyse. Elke pagina onthult een wereld van inzichten en expertise, en de inhoud is informatief en betrouwbaar. De gebruiker wordt getrakteerd op een meeslepende ervaring met grafische elementen, animaties, video’s en geluid die de zintuigen prikkelen.

Expertise

Ons team van webdesignprofessionals brengt een schat aan ervaring en kennis op tafel. Ze zijn niet alleen experts in grafische vormgeving en webdevelopment, maar ook visionairs in het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Ze putten uit een diepgaande kennis van de nieuwste webstandaarden zoals vastgesteld door het World Wide Web Consortium (W3C). Hierdoor creëren ze websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook technisch geavanceerd en voldoen aan de strengste toegankelijkheidsnormen volgens de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Page Experience

Bij ons staat de gebruikerservaring centraal. Elk aspect van onze websites is zorgvuldig geoptimaliseerd voor een naadloze en plezierige surfervaring. We begrijpen de rol van responsief design, laadtijd, navigatiegemak en mobiele compatibiliteit bij het creëren van een website die zich onderscheidt. Onze focus op page experience zorgt ervoor dat elke bezoeker met een glimlach vertrekt.

Pagina ervaring moet perfect zijn-snelle laadtijd is onder andere cruciaal

Webdesign voorbeelden

Door de jaren heen hebben wij meer dan 300+ websites gebouwd. Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Bekijk hieronder een aantal websites die wij hebben gebouwd. Wil je nog meer voorbeelden ontvangen? Dan kan je ons gerust een mail sturen.

Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website keukenwrap.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website kbgcustomz.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website verhuisservice24.nl

Cases webdesign voorbeelden & marketing

Case 1: Keukenwrap

Voor Keukenwrap hebben we niet alleen een website gebouwd, maar zijn we vanaf het begin actief bezig geweest met SEO-optimalisatie. Het resultaat mag er zijn: maar liefst 80% van de klanten komt via Google op hun website terecht. Maandelijks ontvangt de site duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het wrappen van hun keuken. Het harde werk heeft zich vertaald naar talloze #1 posities in Google.

Case 1 Keukenwrap

Case 2: Verhuisservice 24

Voor Verhuisservice 24 hebben we een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, inclusief een calculator-implementatie waarmee klanten eenvoudig een schatting kunnen krijgen voor hun complete verhuizing.

Case 2 Verhuisservice 24

Case 3: KBG Customz

KBG Customz hebben we naar nieuwe hoogten gebracht. Het bedrijf is zelfs verhuisd naar een groter pand vanwege hun indrukwekkende groei. Onze inzet omvatte niet alleen het bouwen van een website met een geavanceerde calculator, maar ook het beheren van hun sociale media met pakkende content en advertenties om meer volgers te werven en nieuwe klanten binnen te halen. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor een hoge positie in Google, waardoor er een constante stroom van aanvragen binnenkomt. Deze cases tonen aan dat een effectieve website en slimme marketingstrategieën aanzienlijke resultaten kunnen opleveren voor onze klanten.

Case 3 KBG Customz

People-First Content

Onze websites zijn niet slechts online visitekaartjes; ze zijn nuttige, informatieve bronnen voor bezoekers. We begrijpen de diepgaande behoeften van ons publiek en weerspiegelen dit in elk aspect van ons webdesign. Of het nu gaat om esthetiek, functionaliteit of inhoud, alles is gericht op het vervullen van de gebruikersverwachtingen. Onze websites zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook gebruiksvriendelijk en inclusief voor iedereen, ongeacht fysieke beperkingen.

Design Gericht op Conversies

Conversies zijn de levensader van online succes, en ons webdesign is ontwikkeld met dat in gedachten. Elke visuele keuze, elk interactief element, elk stukje inhoud is strategisch geplaatst om bezoekers aan te moedigen actie te ondernemen. Of het nu gaat om het invullen van formulieren, aankopen doen of contact opnemen, ons design is gericht op het behalen van jouw specifieke doelen. We begrijpen de psychologie van conversies en hebben deze in de kern van ons webdesign geïntegreerd.

Design gericht op conversies

Advies en Samenwerking

Het ontwerpen van een website is een reis, en we nodigen onze klanten uit om met ons mee te gaan. Onze professionals begrijpen de nuances van webdesign en zijn er om te begeleiden, adviseren en samenwerken gedurende het hele proces. We luisteren naar jouw doelen, analyseren jouw behoeften en creëren een op maat gemaakt webdesign dat perfect aansluit bij jouw visie. Ons doel is niet alleen om websites te ontwerpen, maar om partnerschappen te smeden en samen succesvolle online aanwezigheid te creëren.

Meten, Evalueren & Verbeteren

Onze toewijding eindigt niet met de lancering van jouw website. We begrijpen het belang van voortdurende optimalisatie. Door geavanceerde analysehulpmiddelen te gebruiken, volgen we het gedrag van jouw bezoekers om inzichten te verzamelen. We meten niet alleen bezoekersaantallen, maar ook conversies, betrokkenheid en andere belangrijke KPI’s. Deze gegevens drijven onze verbeteringen aan, en we blijven streven naar het behalen van de beste resultaten.

Fullservice Online Marketing Bureau

Naast webdesign bieden we een uitgebreid scala aan online marketingdiensten. We begrijpen dat webdesign slechts een onderdeel is van een grotere online strategie. Ons team van experts kan je begeleiden bij zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, sociale media, zoekmachine-adverteren, e-mailmarketing en meer. Bij ons krijg je een complete online marketingoplossing.

Contact

Heb jij vragen over website laten maken? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW. Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden en tips en tricks door ons te volgen op Facebook en Instagram!

Vragen die wij vaak gesteld krijgen over webdesign/development

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. Bij Novabrand bieden we betaalbare opties, met prijzen vanaf €499.

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professionele website wekt vertrouwen bij bezoekers en kan de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Het verbetert ook de gebruikerservaring en conversie.

Wat is het belang van webdesign?

Webdesign is cruciaal omdat het de eerste indruk van je bedrijf vormt. Het moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn om bezoekers aan te trekken en vast te houden.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

De doorlooptijd varieert, maar bij Novabrand kunnen we vaak binnen enkele weken een website ontwerpen en ontwikkelen.

Kan ik de website zelf beheren na de lancering?

Ja, we kunnen een CMS (Content Management System) zoals WordPress integreren, waardoor je de website gemakkelijk zelf kunt bijwerken.

Hoe werkt het ontwerpproces?

We beginnen met een grondige briefing om jouw behoeften te begrijpen, maken een ontwerp op basis van jouw input en goedkeuring, en gaan dan over tot ontwikkeling.

Wat voor soort ondersteuning bieden jullie na de lancering?

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft presteren.

Is SEO inbegrepen?

SEO kan optioneel zijn, afhankelijk van jouw behoeften. Wij bieden SEO-diensten om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Hoe zorgen jullie voor mobiele responsiviteit?

We zorgen ervoor dat alle websites die we maken mobielvriendelijk zijn, zodat ze op alle apparaten goed presteren.

Wat maakt jullie bedrijf uniek in webdesign?

Novabrand heeft jarenlange ervaring in het maken van websites, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit. Ons team werkt nauw samen met klanten om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!

13 + 4 =