Wij zijn Novabrand

Een en al passie

Novabrand is ontstaan door een passie voor  online marketing en alles wat erbij komt kijken. Zo ontwerpen wij websites/webshops en zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf er op online gebied, goed voor komt te staan.

01. Neem contact op

Wanneer jij gebruik wilt maken onze diensten, kan je direct contact met ons opnemen. Zo kan jij ons bellen, mailen of appen.

02. We komen langs

Wanneer we eenmaal contact met jou hebben gehad, kunnen we een gratis adviesgepsrek inplannen. 

03. Bespreken de kansen

Tijdens de afspraak bespreken wij alle kansen die mogelijk zijn voor jouw bedrijf en website. Het rapport mag jij natuurlijk behouden.

04. We maken een plan

Wanneer jij wilt gaan groeien met jouw bedrijf, stellen wij een plan op. Zo zijn wij transparant over onze werkwijze en weet je wat je kan verwachten.

Jaar ervaring in de branche..

Social media advertenties gerealisieerd.

Gerealiseerde nummer 1 posities in Google

Bedrijven geholpen met hun marketing

Wat klanten zeggen

Professionaliteit

De heren van Novabrand zijn erg professioneel. De marketing strategieën zijn erg effectief. Daarnaast zijn ze erg transparant. Daar hou ik van.

Sami

Ervaren

Ali heeft zeer helder uitgelegd hoe je Facebook succesvol moet inzetten als Marketing tool. Al jaren gebruiker van Facebook, maar met de nieuwe kennis van Ali heb ik nog veel meer geleerd over de mogelijkheden van dit platform.

Ozlem

Goede service

“Ik heb een fijn gesprek gehad met Ali over mijn Facebook advertenties. Daaruit bleek dat hij onwijs verstand van zaken heeft en ik heb onwijs veel tips gekregen. Voor nu kan ik alvast verder aan de slag! Bedankt!”

Danielle


Kom jij ons team versterken?

Novabrand bestaat uit een team van jonge professionals. Heb jij een passie voor marketing en/of webdesign?
Meld je direct aan via de onderstaande knop.