Website laten maken Utrecht?

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke website voor jouw bedrijf? Of overweeg je wellicht om online te gaan verkopen en denk je aan een e-commerceplatform? Bij Novabrand heb je diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van je website of webshop!

Website/Webshop Aanvraag

9 + 11 =

Website laten maken Utrecht

Website laten maken Utrecht

Novabrand is een toonaangevend online marketing bureau met vestigingen in Rijswijk/Den Haag en een nationale aanwezigheid, streven we ernaar om jouw webdesignwensen in Utrecht te verwezenlijken. Ons team van experts is lokaal verankerd in Rijswijk/Den Haag en actief op nationaal niveau, waaronder in de bruisende stad Utrecht.

Wij begrijpen dat een aantrekkelijke en functionele website essentieel is om online succes te behalen. Daarom staan we klaar om jouw ideeën om te zetten in een indrukwekkende online aanwezigheid. Ontdek hoe Novabrand jou kan helpen bij het creëren van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van webdesign. Samen bouwen we het perfecte online visitekaartje voor jouw bedrijf in Utrecht.

Aantal websites gebouwd

Jaar ervaring

Waarom een website tegenwoordig onmisbaar is voor ondernemers in Utrecht?

In de snel evoluerende digitale wereld is een krachtige online aanwezigheid van vitaal belang voor ondernemers in Utrecht. Het hebben van een website is niet langer slechts een extraatje, maar een absolute noodzaak. Het biedt je de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren aan een wereldwijd publiek, en het fungeert als het digitale visitekaartje van jouw onderneming. Daarnaast kan jij als ondernemer ook je business naar een ander niveau tillen, aangezien je er klanten mee kan binnenhalen. Bij Novabrand begrijpen we dat de wereld van websites en online marketing voortdurend verandert. Daarom helpen we je graag bij het creëren en onderhouden van een online aanwezigheid die meegaat met de laatste trends en ontwikkelingen.

Website laten maken in Utrecht die goed vinbaar is in Google!

Het hebben van een website is een belangrijke stap, maar het echte doel is om gevonden te worden door potentiële klanten. Bij Novabrand begrijpen we dat een website die niet wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google slechts beperkt effect heeft. Daarom richten we ons niet alleen op het ontwikkelen van aantrekkelijke websites, maar ook op het optimaliseren van hun vindbaarheid. Onze expertise in SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat jouw website hoog scoort in zoekresultaten, waardoor potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.

Wij raden ook elke ondernemer aan om te kiezen voor een full service online marketingbureau. Zo kan je alles laten verzorgen onder een dak. Wil jij er zeker van zijn dat je voor een goede partij kiest? Dan raden wij aan om te onderzoeken of de partij zelf natuurlijk ook goed vindbaar is! Want zeg nou zelf, een partij die zelf niet goed vinbaar is, kan jouw website natuurlijk ook niet hoger brengen in Google!

Website laten maken in Utrecht die goed vindbaar is in de zoekmachine

Een website die conversies brengt

Een website is niet alleen een digitaal visitekaartje; het is ook een krachtig instrument om conversies te genereren. Bij Novabrand richten we ons op het ontwerpen van websites die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook gericht zijn op het stimuleren van actie bij de bezoekers. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het doen van een aankoop of het aanvragen van een offerte, wij zorgen ervoor dat jouw website resultaten oplevert.

Conversiegericht webdesign

Website voorbeelden

Door de jaren heen hebben wij meer dan 300+ websites gebouwd. Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Bekijk hieronder een aantal websites die wij hebben gebouwd. Wil je nog meer voorbeelden ontvangen? Dan kan je ons gerust een mail sturen.

Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website keukenwrap.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website kbgcustomz.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website verhuisservice24.nl

Website laten maken in Utrecht voor slechts €499

Kwalitatief webdesign hoeft niet duur te zijn. Bij Novabrand begrijpen we dat elk bedrijf, groot of klein, recht heeft op een professionele website. Daarom bieden we pakketten voor het laten maken van een website in Utrecht vanaf slechts €499. Onze betaalbare oplossingen stellen ondernemers in staat om een online aanwezigheid op te bouwen en te groeien, zonder hun budget te overschrijden.

Wij werken met gebruiksvriendelijke CMS systemen voor iedereen

Bij Novabrand geloven we in toegankelijkheid. We begrijpen dat niet iedereen technische achtergrond heeft, daarom maken we gebruik van gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS). Dit stelt zelfs beginners in staat om hun website gemakkelijk te beheren, inhoud bij te werken en nieuwe informatie toe te voegen zonder technische expertise. Op deze manier heb je volledige controle over je online aanwezigheid.

Een goed voorbeeld van gebruiksvriendelijke CMS systemen waar wij mee werken zijn WordPress en Shopify. De keuze dussen deze twee systemen is jouw streefdoel. Wil je vooral inzetten op advertenties? Dan is Shopify ideaal. Wil je goed vindbaar zijn in Google? Dan is WordPress the way to go. Natuurlijk zijn er meer verschillen. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij jou er graag meer over!

Veel ondernemers uit Utrecht zijn je al voorgegaan

Wanneer je besluit om met Novabrand in zee te gaan voor jouw online marketing en webdesignbehoeften, sluit je je aan bij een groeiende groep ondernemers in Utrecht die dezelfde keuze hebben gemaakt. We hebben al talloze bedrijven geholpen met het realiseren van hun online doelstellingen en zullen dat graag ook voor jou doen. Ontdek waarom zoveel ondernemers voor ons hebben gekozen en hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Ondernemers in Utrecht die een website hebben afgenomen

Hoe ziet het proces van een website bouwen eruit?

Het proces van een website bouwen is bij Novabrand gestructureerd en transparant. We beginnen met een grondige analyse van je doelen en behoeften, en werken vervolgens aan een op maat gemaakt ontwerp dat jouw merk en boodschap weerspiegelt. Na goedkeuring beginnen we met de ontwikkeling en testen van de website. Pas wanneer alles naar tevredenheid is, wordt de website gelanceerd. We nemen je mee in elke stap van het proces, zodat je volledig op de hoogte bent van de voortgang en betrokken blijft bij de creatie van jouw website.

Proces van het bouwen van een site

Na het bouwen van een website volgt de marketing

Bij Novabrand begrijpen we dat een website slechts het begin is van je online reis. Nadat de website is gebouwd en gelanceerd, is het tijd om deze onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Ons team van experts in online marketing staat klaar om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die ervoor zorgen dat jouw website effectief wordt gepromoot. We optimaliseren de inhoud, gebruiken SEO-technieken en benutten diverse digitale kanalen om ervoor te zorgen dat jouw website opvalt en resultaten behaalt.

Na het bouwen van een website volgt de marketing

Team van professionals die 24/7 klaarstaan

Novabrand is niet zomaar een webdesignbedrijf. We zijn een full-service online marketing bureau, wat betekent dat we niet alleen uitblinken in webdesign, maar ook in alle aspecten van digitale marketing. Ons team van professionals staat 24/7 klaar om je te ondersteunen in al je online behoeften. Of je nu hulp nodig hebt bij website-onderhoud, vragen hebt over SEO, of advies wilt over je digitale strategie, we zijn er om je te begeleiden en te helpen, altijd en overal. Bij Novabrand zijn we toegewijd aan jouw online succes.

Contact

Heb jij vragen over website laten maken? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW. Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden en tips en tricks door ons te volgen op Facebook en Instagram!

FAQ Website laten maken Utrecht

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. Bij Novabrand bieden we betaalbare opties, met prijzen vanaf €499.

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professionele website wekt vertrouwen bij bezoekers en kan de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Het verbetert ook de gebruikerservaring en conversie.

Wat is het belang van webdesign?

Webdesign is cruciaal omdat het de eerste indruk van je bedrijf vormt. Het moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn om bezoekers aan te trekken en vast te houden.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

De doorlooptijd varieert, maar bij Novabrand kunnen we vaak binnen enkele weken een website ontwerpen en ontwikkelen.

Kan ik de website zelf beheren na de lancering?

Ja, we kunnen een CMS (Content Management System) zoals WordPress integreren, waardoor je de website gemakkelijk zelf kunt bijwerken.

Hoe werkt het ontwerpproces?

We beginnen met een grondige briefing om jouw behoeften te begrijpen, maken een ontwerp op basis van jouw input en goedkeuring, en gaan dan over tot ontwikkeling.

Wat voor soort ondersteuning bieden jullie na de lancering?

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft presteren.

Is SEO inbegrepen?

SEO kan optioneel zijn, afhankelijk van jouw behoeften. Wij bieden SEO-diensten om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Hoe zorgen jullie voor mobiele responsiviteit?

We zorgen ervoor dat alle websites die we maken mobielvriendelijk zijn, zodat ze op alle apparaten goed presteren.

Wat maakt jullie bedrijf uniek in webdesign?

Novabrand heeft jarenlange ervaring in het maken van websites, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit. Ons team werkt nauw samen met klanten om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!

6 + 6 =