Website laten maken Leeuwarden?

Wil jij een mooi online visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je misschien online gaan verkopen en kies je wellicht wel voor een webshop. Een website of webshop, het is allemaal mogelijk bij Novabrand!

Website/Webshop Aanvraag

5 + 13 =

Website laten maken Leeuwarden

Professioneel Website Laten Maken in Leeuwarden: Jouw Online Visitekaartje

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in Leeuwarden om een website te laten maken die niet alleen aandacht trekt, maar ook resultaten oplevert? Novabrand begrijpt de unieke behoeften van lokale bedrijven en is jouw ideale partner voor webontwikkeling in Leeuwarden. Onze experts combineren creativiteit en technische expertise om websites te creëren die perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep.

Aantal websites gebouwd

Jaar ervaring

Wat Maakt Ons Uniek?

Unieke Expertise: Ons team bestaat uit deskundigen met jarenlange ervaring in webontwikkeling en design. We begrijpen de lokale markt en zijn bekend met de specifieke behoeften van bedrijven in Leeuwarden.

Aandacht voor Detail: Onze websites blinken uit in originaliteit en diepgaande inhoud. We bieden geen standaardoplossingen maar maatwerkwebsites die de essentie van jouw bedrijf vastleggen.

Mobielvriendelijkheid: In het digitale tijdperk is een mobielvriendelijke website een must. We optimaliseren je site zodat deze naadloos en efficiënt werkt op smartphones en tablets, waardoor je niet alleen klanten aantrekt, maar ook de waardering van zoekmachines verdient.

Transparante Tarieven: Bij Novabrand begrijpen we dat kosten belangrijk zijn. Onze tarieven zijn transparant, beginnend vanaf slechts €499 voor een basiswebsite. Wij bieden betaalbare oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Jouw Online Identiteit in Leeuwarden

Een sterke online aanwezigheid is van vitaal belang in de digitale tijd. Novabrand begrijpt de unieke behoeften van Leeuwarden en kan je helpen je merk op de kaart te zetten. Of je nu een portfolio-website, een blog of een geavanceerde webshop nodig hebt, Novabrand heeft de expertise om dit te realiseren.

Onze Service Overstijgt Webontwikkeling

Bij Novabrand gaan we verder dan alleen webontwikkeling. Ons team in Leeuwarden biedt uitgebreide online marketingdiensten om je website te optimaliseren voor zoekmachines, sociale media en meer. Wij zorgen ervoor dat je website niet alleen indruk maakt, maar ook effectief is in het bereiken van potentiële klanten.

Website voorbeelden

Door de jaren heen hebben wij meer dan 300+ websites gebouwd. Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Bekijk hieronder een aantal websites die wij hebben gebouwd. Wil je nog meer voorbeelden ontvangen? Dan kan je ons gerust een mail sturen.

Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website keukenwrap.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website kbgcustomz.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website verhuisservice24.nl

Cases website voorbeelden & marketing

Case 1: Keukenwrap

Voor Keukenwrap hebben we niet alleen een website gebouwd, maar zijn we vanaf het begin actief bezig geweest met SEO-optimalisatie. Het resultaat mag er zijn: maar liefst 80% van de klanten komt via Google op hun website terecht. Maandelijks ontvangt de site duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het wrappen van hun keuken. Het harde werk heeft zich vertaald naar talloze #1 posities in Google.

Case 1 Keukenwrap

Case 2: Verhuisservice 24

Voor Verhuisservice 24 hebben we een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, inclusief een calculator-implementatie waarmee klanten eenvoudig een schatting kunnen krijgen voor hun complete verhuizing.

Case 2 Verhuisservice 24

Case 3: KBG Customz

KBG Customz hebben we naar nieuwe hoogten gebracht. Het bedrijf is zelfs verhuisd naar een groter pand vanwege hun indrukwekkende groei. Onze inzet omvatte niet alleen het bouwen van een website met een geavanceerde calculator, maar ook het beheren van hun sociale media met pakkende content en advertenties om meer volgers te werven en nieuwe klanten binnen te halen. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor een hoge positie in Google, waardoor er een constante stroom van aanvragen binnenkomt. Deze cases tonen aan dat een effectieve website en slimme marketingstrategieën aanzienlijke resultaten kunnen opleveren voor onze klanten.

Case 3 KBG Customz

Kies Voor Novabrand voor een Succesvolle Website in Leeuwarden

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor webontwikkeling in Leeuwarden, dan is Novabrand jouw beste keuze. Wij staan voor je klaar om jouw online dromen te verwezenlijken en een website te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en doelgericht. Samen zorgen we ervoor dat je online schittert met een op maat gemaakte website in Leeuwarden.

Contact

Heb jij vragen over website laten maken? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW. Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden en tips en tricks door ons te volgen op Facebook en Instagram!

FAQ Website laten maken

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. Bij Novabrand bieden we betaalbare opties, met prijzen vanaf €499.

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professionele website wekt vertrouwen bij bezoekers en kan de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Het verbetert ook de gebruikerservaring en conversie.

Wat is het belang van webdesign?

Webdesign is cruciaal omdat het de eerste indruk van je bedrijf vormt. Het moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn om bezoekers aan te trekken en vast te houden.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

De doorlooptijd varieert, maar bij Novabrand kunnen we vaak binnen enkele weken een website ontwerpen en ontwikkelen.

Kan ik de website zelf beheren na de lancering?

Ja, we kunnen een CMS (Content Management System) zoals WordPress integreren, waardoor je de website gemakkelijk zelf kunt bijwerken.

Hoe werkt het ontwerpproces?

We beginnen met een grondige briefing om jouw behoeften te begrijpen, maken een ontwerp op basis van jouw input en goedkeuring, en gaan dan over tot ontwikkeling.

Wat voor soort ondersteuning bieden jullie na de lancering?

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft presteren.

Is SEO inbegrepen?

SEO kan optioneel zijn, afhankelijk van jouw behoeften. Wij bieden SEO-diensten om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Hoe zorgen jullie voor mobiele responsiviteit?

We zorgen ervoor dat alle websites die we maken mobielvriendelijk zijn, zodat ze op alle apparaten goed presteren.

Wat maakt jullie bedrijf uniek in webdesign?

Novabrand heeft jarenlange ervaring in het maken van websites, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit. Ons team werkt nauw samen met klanten om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!

7 + 14 =