Website laten maken Delft

Wil jij groeien op organisch gebied? Dan is SEO de juiste keuze voor jouw bedrijf. Nooit meer betalen voor een klik of advertenties om je doelgroep te bereiken. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Website Aanvraag

Website laten maken Delft

Website laten maken Delft

Website laten maken Delft? Maar waar moet je rekening mee houden met het maken van een website? Je wilt natuurlijk dat de website goed meegaat met de tijd. De wereld verandert snel en dus ook de online wereld. Bezoekers verwachten steeds meer en Google wordt steeds slimmer, zo verwachten bezoekers dat alles steeds sneller en soepeler gaat lopen. De vraag naar websites wordt ook steeds groter, maar waar moet een website aan voldoen? Of beter gezegd waar moet een goede website tegenwoordig aan voldoen? Heb je interesse in een website laten maken Delft?. Neem dan contact op met de specialisten van Novabrand die je zo goed mogelijk zullen helpen het bouwen en optimaliseren van jouw website.

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Waarom SEO Delft?

Over de hele wereld wordt Google als zoekmachine gebruikt voor allerlei informatie die mensen nodig hebben, denk hierbij aan online winkelen, prijzen vergelijken van producten of om iets nieuws te leren. Wanneer iemand iets te weten wilt komen of wilt kopen, dan is Google hun eerste stop. Elke seconde worden er zo’n 40.000 zoekopdrachten in Google uitgevoerd. Dat zijn 3,5 miljard zoekopdrachten per dag. En het aantal zoekopdrachten per dag wordt alleen maar groter naarmate de tijd vordert.

Elke dag wordt er wat gezocht door mensen die iets willen weten of doen. Tussen de duizenden zoekopdrachten en zoekwoorden, kunnen de diensten en producten van jouw bedrijf daar tussen zitten, maar dan moet jouw bedrijf wel vindbaar zijn. Hier speelt SEO Delft een hele belangrijke rol. Begin met het verbeteren van jouw lokale vindbaarheid en breidt vervolgens uit naar nationaal niveau. Zo zijn wij van Novabrand ook lokaal erg goed vindbaar, Google maar eens bijvoorbeeld naar ‘’SEO Den Haag’’!

Design en functionaliteit – Website laten maken Delft

Een opvallend webdesign is heel belangrijk net zoals een mooi uitziend interieur heel belangrijk is voor restaurants. Binnen de eerste 10 seconden beslist een bezoeker of hij op jouw website wilt blijven of gaat wegklikken. Daarom is het belangrijk dat de website de aandacht van de bezoeker goed vasthoud. Een ander punt voor een website laten maken Delft is dat het webdesign van jouw site wel in lijn moet zijn met je merkstrategie, wanneer mensen jouw website bezoeken zij gelijk herkennen dat het jouw bedrijf is. Ook is het belangrijk dat jouw website gebruiksvriendelijk is in elk browser.

Gebruiksvriendelijke website

Een gebruiksvriendelijke website is van groot belang. Wetenschappelijk onderzoek heeft getoont dat een gebruiksvriendelijke website invloed heeft op de intentie van de bezoekers. Zo heeft het invloed of de bezoeker de website daadwerkelijk gaat gebruiken. Een website die niet of nauwelijks gebruiksvriendelijk is kan negatief effect hebben op hoe lang een bezoeker op jouw website blijft, en kan er uiteindelijk voor zorgen dat de bezoeker besluit geen producten, diensten en contact op te nemen. Een goede website laten maken Delft kan veel meer betekenen dan een online visitekaartje. Novabrand helpt en ontwikkelt jouw bedrijf op het online gebied met een opmaat gemaakte strategie die werkt voor jouw markt, doelgroep en doelen.

Website indeling

Heb je ooit op een website gezeten waarvan je niet wist waarop je moest klikken om te vinden wat je wil? Of op een website gezeten die zoveel keuzes had dat het gewoon niet meer overzichtelijk was? Als je dit ooit bent tegengekomen op een website dan begrijp je dat dit heel frustrerend kan zijn. Hierdoor klikken bezoekers snel weg. Zorg ervoor dat jouw website duidelijk en overzichtelijk is. Waar naar gezocht wordt, moet makkelijk te vinden zijn. 

Contact

Meer te weten komen over website laten maken Delft? Onze webdesigners helpen je graag verder en voorzien je van vrijblijvend advies. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via Facebook. Wil je liever bij ons langskomen op kantoor? Dan ben je altijd van harte welkom. Adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!