Website laten maken Breda

Wil jij een mooi online visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je misschien online gaan verkopen en kies je wellicht wel voor een webshop. Een website of webshop, het is allemaal mogelijk bij Novabrand!

Website/Webshop Aanvraag

13 + 7 =

Website laten maken Breda

Website laten maken Breda

Novabrand is jouw ideale partner als je op zoek bent naar een website laten maken in de bruisende omgeving van Breda. Onze expertise in het creëren van gebruiksvriendelijke en schaalbare websites, gecombineerd met een diepgaand begrip van jouw organisatie en doelstellingen, zorgt ervoor dat jouw unieke verhaal en visie helder naar voren komen op je website. Samen met Novabrand kun je een website verwachten die niet alleen de perfecte weerspiegeling is van jouw bedrijf in Breda, maar die ook effectief bijdraagt aan het bereiken van je doelen. We begrijpen de lokale markt en zijn toegewijd om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Kies Novabrand voor een website die jouw bedrijf in Breda naar nieuwe hoogten zal tillen.

Aantal websites gebouwd

Jaar ervaring

Een winstgevende website

Een winstgevende website is het resultaat van een doordachte investering in webontwikkeling. Deze investering kan variëren afhankelijk van de behoeften van de organisatie en de specifieke doelen. Wanneer bedrijven in Breda overwegen om een website te laten maken, is het cruciaal om te begrijpen dat het uiteindelijke rendement van deze investering niet alleen wordt gemeten in financiële termen, zoals omzet en leads. Het draait ook om het leveren van waardevolle informatie aan de gebruiker, die de juiste indruk krijgt van de organisatie en haar verhaal. Een doordacht webdesign, ondersteund door platforms zoals WordPress CMS en geavanceerde development, speelt hierbij een cruciale rol. Het bewijs van succes kan worden gevonden in klantcases die de effectiviteit van de aanpak illustreren. Kortom, het creëren van een winstgevende website vereist zorgvuldige aandacht voor alle genoemde elementen, en de uiteindelijke resultaten weerspiegelen de kwaliteit van de aangeboden diensten.

Website optimalisatie

Website optimalisatie is een voortdurend proces in de online wereld. Bij Novabrand begrijpen we het belang van constante verbetering, vooral wanneer onze klanten streven naar een hoge rangschikking in Google. Met behulp van slimme tools en gedegen analyses, zijn wij toegewijd aan het optimaliseren van de websites van onze klanten. Dit omvat het analyseren van de websiteprestaties, het identificeren van knelpunten en het implementeren van effectieve oplossingen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten altijd up-to-date zijn en voldoen aan de laatste SEO-richtlijnen, waardoor ze beter presteren in zoekmachines zoals Google. Bij Novabrand streven we ernaar om onze klanten te helpen opvallen in de online wereld door voortdurende optimalisatie en toewijding aan hun succes.

Mobile first – Mobiel vriendelijk

Bij Novabrand begrijpen we het belang van “Mobile first – Mobiel vriendelijk” ontwerp als het gaat om het creëren van websites die de aandacht van bezoekers vasthouden. Wanneer je een website wilt maken in Breda, kan je dus bij ons terecht. Een website moet naadloos werken op diverse apparaten, of het nu een tablet, desktop of mobiel is. In een tijd waarin bijna 70% van alle bezoekers via een mobile device toegang krijgt tot websites, is het essentieel dat een website zich aanpast aan deze verschillende schermformaten. Daarom zijn wij toegewijd aan het ontwikkelen van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gemakkelijk toegankelijk, ongeacht het gebruikte apparaat. Met ons “Mobile first – Mobiel vriendelijk” benadering zorgen we ervoor dat jouw website een optimale ervaring biedt voor al je bezoekers, ongeacht het type mobile device dat ze gebruiken.

Website voorbeelden

Door de jaren heen hebben wij meer dan 300+ websites gebouwd. Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Bekijk hieronder een aantal websites die wij hebben gebouwd. Wil je nog meer voorbeelden ontvangen? Dan kan je ons gerust een mail sturen.

Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website keukenwrap.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website kbgcustomz.nl
Case van Novbrand voor het ontwikkelen van de website verhuisservice24.nl

Cases website voorbeelden & marketing

Case 1: Keukenwrap

Voor Keukenwrap hebben we niet alleen een website gebouwd, maar zijn we vanaf het begin actief bezig geweest met SEO-optimalisatie. Het resultaat mag er zijn: maar liefst 80% van de klanten komt via Google op hun website terecht. Maandelijks ontvangt de site duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het wrappen van hun keuken. Het harde werk heeft zich vertaald naar talloze #1 posities in Google.

Case 1 Keukenwrap

Case 2: Verhuisservice 24

Voor Verhuisservice 24 hebben we een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, inclusief een calculator-implementatie waarmee klanten eenvoudig een schatting kunnen krijgen voor hun complete verhuizing.

Case 2 Verhuisservice 24

Case 3: KBG Customz

KBG Customz hebben we naar nieuwe hoogten gebracht. Het bedrijf is zelfs verhuisd naar een groter pand vanwege hun indrukwekkende groei. Onze inzet omvatte niet alleen het bouwen van een website met een geavanceerde calculator, maar ook het beheren van hun sociale media met pakkende content en advertenties om meer volgers te werven en nieuwe klanten binnen te halen. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor een hoge positie in Google, waardoor er een constante stroom van aanvragen binnenkomt. Deze cases tonen aan dat een effectieve website en slimme marketingstrategieën aanzienlijke resultaten kunnen opleveren voor onze klanten.

Case 3 KBG Customz

Ervaring in verschillende branches

Novabrand heeft uitgebreide ervaring in verschillende branches, en deze diversiteit is de kern van ons succes. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige websites stelt ons in staat om inzichten en kennis uit verschillende sectoren te verzamelen. Hierdoor blijven we op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen deze branches, wat ons een concurrentievoordeel geeft. We passen deze opgedane kennis consequent toe bij het bedienen van onze opdrachtgevers, ongeacht hun vakgebied. Het resultaat is meetbaar in de vorm van succesvolle websites en een maximaal rendement voor onze klanten. Ons doel is om opdrachtgevers te voorzien van resultaten die tellen, en onze veelzijdige ervaring in verschillende branches is een troef die dit mogelijk maakt.

Wil je het optimale uit jouw website te benutten?

Wil je het optimale uit jouw website te benutten? Bij Novabrand, hoewel we niet gevestigd zijn in Breda, zijn we actief en beschikbaar om jouw merk te laten groeien door middel van een onderscheidende, converterende website. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek op onze werkplek, waar we de mogelijkheden bespreken. Tijdens onze brainstormsessies gaan we dieper in op de huidige successen en onderzoeken we hoe deze kunnen worden vergroot. Ons team staat voor je klaar om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen via een doeltreffende website.

Contact

Heb jij vragen over website laten maken? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-47053188 of stuur een email naar: info@novabrand.nl. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs, adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW. Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden en tips en tricks door ons te volgen op Facebook en Instagram!

FAQ Website laten maken

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. Bij Novabrand bieden we betaalbare opties, met prijzen vanaf €499.

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professionele website wekt vertrouwen bij bezoekers en kan de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Het verbetert ook de gebruikerservaring en conversie.

Wat is het belang van webdesign?

Webdesign is cruciaal omdat het de eerste indruk van je bedrijf vormt. Het moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn om bezoekers aan te trekken en vast te houden.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

De doorlooptijd varieert, maar bij Novabrand kunnen we vaak binnen enkele weken een website ontwerpen en ontwikkelen.

Kan ik de website zelf beheren na de lancering?

Ja, we kunnen een CMS (Content Management System) zoals WordPress integreren, waardoor je de website gemakkelijk zelf kunt bijwerken.

Hoe werkt het ontwerpproces?

We beginnen met een grondige briefing om jouw behoeften te begrijpen, maken een ontwerp op basis van jouw input en goedkeuring, en gaan dan over tot ontwikkeling.

Wat voor soort ondersteuning bieden jullie na de lancering?

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft presteren.

Is SEO inbegrepen?

SEO kan optioneel zijn, afhankelijk van jouw behoeften. Wij bieden SEO-diensten om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Hoe zorgen jullie voor mobiele responsiviteit?

We zorgen ervoor dat alle websites die we maken mobielvriendelijk zijn, zodat ze op alle apparaten goed presteren.

Wat maakt jullie bedrijf uniek in webdesign?

Novabrand heeft jarenlange ervaring in het maken van websites, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit. Ons team werkt nauw samen met klanten om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!

13 + 11 =