Website laten maken Leiden

Wil jij groeien op organisch gebied? Dan is SEO de juiste keuze voor jouw bedrijf. Nooit meer betalen voor een klik of advertenties om je doelgroep te bereiken. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Website Aanvraag

Website laten maken Leiden

Website laten maken Leiden

Website laten maken Leiden? Waarom is het hebben van een website vandaag de dag belangrijk? Wellicht heb je een lokaal bedrijf. Je verwacht dan dat mensen al van jouw bedrijf weten en bij jou langs zullen komen. Tegenwoordig gebeurt dat niet meer. Zo hebben 46% van alle zoekopdrachten die in Google worden gedaan een lokale zoekintentie. Bijvoorbeeld een restaurant in de buurt. Hierbij willen mensen online meer te weten komen over lokale bedrijven. In de laatste jaren is het aantal lokale zoekopdrachten flink gestegen.


Dus als je een lokaal bedrijf hebt of afhankelijk bent van lokale klanten, wordt het hebben van een website steeds belangrijker! Wil je vindbaar worden op online gebied? Wil je een website laten maken Leiden? Dan zijn de specialisten van Novabrand de beste keus voor de groei van jouw bedrijf.

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Mobiel responsive ontwerp – Website laten maken Leiden

Voor website laten maken Leiden is het belangrijk dat je website rekening houdt met mobiele gebruikers. Het bereiken van potentiële klanten is heel belangrijk voor je website, en in deze digitale tijd is van belang dat bezoekers op mobiele apparaten je site kunnen vinden en bekijken zonder foutcodes. Dit betekent dat mobiele gebruikers tijdens het bezoeken van je website, tevreden moeten blijven.

De vraag naar smartphones en andere mobiele apparaten is de laatste jaren flink gestegen en nu zijn smartphones en andere mobiele apparaten populairder dan ooit tevoren. Zo bezit 93% van de Nederlanders een smartphone. Wereldwijd gezien scoort Nederland hierop een #1 plek. Het optimaliseren is vandaag de dag echt essentieel. Niet alleen om hogerop te komen in Google, maar ook om meer klanten te werven.

Voordelen van een mobiel responsive website

Google geeft mobiel vriendelijke sites voorrang. Google wil zijn gebruikers een zo goed mogelijke ervaring bieden op zijn browser. Google vindt het belangrijk dat de websites die op de zoekresultaten worden vertoont relevant zijn met een goede gebruikerservaring. Websites die niet optimaal op smartphones worden weergeven zakken in de rankings van Google, waardoor je website minder goed vindbaar is in Google. 

Mensen willen zo snel mogelijk de informatie krijgen waar ze naar op zoek zijn. Wanneer een potentiële klant op je website naar informatie of diensten zoekt wil je natuurlijk dat de ervaring die de bezoeker beleefd, geweldig is. Omdat zoveel mensen tegenwoordig mobiele apparaten gebruiken, kan alleen een mobielvriendelijke website deze ervaring bieden. Bezoekers die tevreden zijn zullen andere mensen laten weten hoe goed je site was. Ontevreden klanten/bezoekers zullen het tegenovergestelde doen. Wil je jouw website mobiel laten optimaliseren? Maar wil je liever dat professionals met jaren ervaring het voor je doen? Met website laten maken Leiden ben je bij Novabrand aan juiste adres! Ook zijn wij bereikbaar op Facebook en Whatsapp.

Contact

Website laten maken Leiden? Bij Novabrand helpen jou graag op online gebied. Heb jij hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kan ons telefonisch, per mail of via Whatsapp bereiken. Wil je liever langskomen bij ons op kantoor? Dan ben je altijd van harte welkom voor een lekker bakje thee of koffie. Adres: Diepenhorstlaan 2F, 2288 EW Rijswijk. 

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!