Website laten maken Gouda

Wil jij groeien op organisch gebied? Dan is SEO de juiste keuze voor jouw bedrijf. Nooit meer betalen voor een klik of advertenties om je doelgroep te bereiken. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Website Aanvraag

Website laten maken Gouda

Website laten maken Gouda

Wil je een website laten maken Gouda? Wij van Novabrand zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Wij bieden jou de beste service tegen een betaalbare prijs. Heb je interesse of wil je een offerte aanvragen? Onze specialisten staan altijd voor jouw klaar! Neem contact met ons op. Ook zijn wij bereikbaar via Facebook en Whatsapp!

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom is het ook belangrijk om een snelle en goede website te hebben. Bezoekers willen zo snel mogelijk de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke site is daarom erg belangrijk. Bij het bouwen van de websites van onze klanten houden wij hier ook altijd rekening mee.

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Laadsnelheid – Website laten maken Gouda

Met een website laten maken Gouda is het belangrijk dat je website een snelle laadtijd heeft. De snelheid van een website heeft veel invloed of een bezoeker die je website bezoekt ook daadwerkelijk blijft. We hebben allemaal een hekel aan trage websites en klikken vaak ook snel weer van deze websites weg. Hieruit kunnen we stellen dat het hebben van een snelle website voor een betere gebruiksvriendelijkheid zorgt. En daar Houdt Google natuurlijk van.

Hoe sneller je website of webshop is, hoe langer sitebezoekers op je website zullen blijven en hoe langer ze op je website blijven des te meer paginas ze zullen bezoeken. Als gevolg hiervan verbeterd dit jouw conversies, doordat de bezoeker langer op je website blijft verhoog je de kans dat de sitebezoeker producten/diensten koopt. Je wilt dus een zo snel mogelijke website zodat de bezoeker sneller de stap zet om een klant te worden.

Website snelheid en SEO

De snelheid van jouw website heeft ook invloed op de SEO en sinds 2010 is de paginasnelheid een ranking factor van websites geworden. In 2018 is de waarde van deze factor belangrijker geworden. Voor zoekmachines staat de gebruikerservaring voorop. Zoekmachines vinden het daarom ook belangrijk dat snelle websites beter zichtbaar zijn. Een snelle website scoort dus beter in zoekresultaten.

Ook helpt een snelle site Google met het beter crawlen van je website. Crawlers zijn zoekmachine software bots die de inhoud van sites indexeren. Als een site niet goed gecrawld wordt heeft dit gevolgen op de vindbaarheid van de website. Snelheid heeft grote invloed op hoe goed Google jouw site verkent en indexeert. Voor website laten maken Gouda is het dus essentieel dat jouw website snel en goed functioneert. Daar kunnen wij van Novabrand je mee helpen. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Meer te weten komen over website laten maken Gouda? Of heb je vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust telefonisch contact met ons op, zodat je direct antwoord hebt op al je vragen. Wil je liever langskomen bij ons op kantoor? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom. Adres: Diepenhorstlaan 2F, 2288 EW Rijswijk.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!