SEO Leiden

Wil jij groeien op organisch gebied? Dan is SEO de juiste keuze voor jouw bedrijf. Nooit meer betalen voor een klik of advertenties om je doelgroep te bereiken. Vraag direct naar de mogelijkheden!

SEO Aanvraag

SEO Leiden

SEO Leiden

Ben je geïnteresseerd in SEO Leiden? Wil je jouw bedrijf vindbaar maken in Google en meer bezoekers op jouw website trekken om meer winst te genereren? Dan is SEO zeker een van de belangrijkste componenten om rekening mee te houden bij het bouwen en beheren van je website. Om hoger te komen in Google moet jouw website kort gezegd voldoen aan drie aspecten, namelijk: kwalitatieve content, technische aspecten moeten in orde zijn en een hoge autoriteit.

Als je hard werkt aan deze aspecten dan zul je hogerop komen in google. Als gevolg zullen er meer mensen op je website terechtkomen. Wij van Novabrand kunnen je zeker helpen met het versterken van de populariteit en imago van jouw bedrijf op het internet. Als je interesse hebt in het laten groeien van jouw bedrijf op online gebied, neem dan contact met ons op. SEO Leiden? kies voor Novabrand!

 

Aantal SEO Projecten

Jaar ervaring

Backlinks – SEO Leiden

Zoals we eerder in de tekst hebben vermeld om hogerop te komen in Google moet je website voldoen aan drie aspecten: kwalitatieve content, technische aspecten en de autoriteit. Maar deze drie aspecten zijn weer onderverdeeld in honderden factoren. Een van de belangrijkste factoren voor SEO Leiden wat jou zou kunnen helpen met het hogerop komen in Google zijn backlinks. Maar wat is of zijn backlinks eigenlijk? Backlinks zijn verwijzingen van externe websites naar jouw website. Hoe beter de kwaliteit van deze links en hoe relevanter de links, des te groter de kans dat jij hogerop komt in Google . Dit heeft veel invloed op jouw rankings binnen de zoekresultaten.

SEO van vroeger 

Backlinks behoren tot een van de oudste SEO factoren in het algoritme van Google. In de begintijden van Google waren backlinks (autoriteit) de belangrijkste factoren en aspecten van een website. Naarmate de tijd voorbij ging en Google slimmer en groter werd was het gebruik van backlinks niet de enige belangrijke factoor waar Google je website op beoordeelde. Alles werd steeds complexer en er kwamen meer aspecten waar je website aan moest voldoen naast het gebruik van backlinks om je autoriteit te verhogen.

SEO vandaag de dag

Vanaf heden is het nog steeds van cruciaal belang dat er gebruik gemaakt wordt van backlinks, want backlinks wegen namelijk rond de 60% mee in het algoritme van Google. Het is de zwaarste wegende SEO factor binnen het Google algoritme en daarmee ook het belangrijkste onderdeel van SEO Leiden. Het is daarom erg belangrijk dat hier ook gefocust op wordt. Zie jij het wel zitten om linkbuilding in te zetten als een SEO-strategie, maar heb je liever een professional die je te hulp schiet? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij van Novabrand helpen jou hier graag bij mee. Natuurlijk kun jij ook met ons in contact komen via Facebook of Whatsapp.

Contact

Meer te weten komen over SEO Leiden? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten zoals social media? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam van ma-vrij van 9:00-17:00. Kom dus gerust langs voor een GRATIS adviesgesprek en een lekker kopje koffie. Adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW.

 

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!