SEO Delft

Wil jij groeien op organisch gebied? Dan is SEO de juiste keuze voor jouw bedrijf. Nooit meer betalen voor een klik of advertenties om je doelgroep te bereiken. Vraag direct naar de mogelijkheden!

SEO Aanvraag

SEO Delft

SEO Delft

SEO Delft? Hoe wil je jouw website vindbaar maken voor potentiële klanten? Door middel van SEO Delft helpt Novabrand jou met het verbeteren van jouw website. Lokaal vindbaar zijn is van belang voor kleine tot middelgrote bedrijven, vooral als jouw bedrijf veel lokale diensten of producten aanbiedt. Door aan de slag te gaan met SEO Delft, wordt je lokale vindbaarheid in zoekmachines verbeterd.

Aantal SEO Projecten

Jaar ervaring

Waarom SEO Delft?

Over de hele wereld wordt Google als zoekmachine gebruikt voor allerlei informatie die mensen nodig hebben, denk hierbij aan online winkelen, prijzen vergelijken van producten of om iets nieuws te leren. Wanneer iemand iets te weten wilt komen of wilt kopen, dan is Google hun eerste stop. Elke seconde worden er zo’n 40.000 zoekopdrachten in Google uitgevoerd. Dat zijn 3,5 miljard zoekopdrachten per dag. En het aantal zoekopdrachten per dag wordt alleen maar groter naarmate de tijd vordert.

Elke dag wordt er wat gezocht door mensen die iets willen weten of doen. Tussen de duizenden zoekopdrachten en zoekwoorden, kunnen de diensten en producten van jouw bedrijf daar tussen zitten, maar dan moet jouw bedrijf wel vindbaar zijn. Hier speelt SEO Delft een hele belangrijke rol. Begin met het verbeteren van jouw lokale vindbaarheid en breidt vervolgens uit naar nationaal niveau. Zo zijn wij van Novabrand ook lokaal erg goed vindbaar, Google maar eens bijvoorbeeld naar ‘’SEO Den Haag’’!

Wat is SEO?

SEO staat voor ‘search engine optimization’. In het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie omvat alle werkzaamheden die je uitvoert om ervoor te zorgen dat jouw website organisch gaat ranken in Google. Wat houdt organisch ranken dan precies in? Organisch ranken houdt in wanneer je vindbaar bent in Google zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Hierbij geldt ook hoe lager de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord, hoe makkelijker je zult scoren in Google. Het doel met SEO Delft is dan ook om lokaal zo goed mogelijk te scoren, zodat je op de eerste pagina terecht komt. Pagina 2, 3, 4, enzovoorts, daar wordt nauwelijks naar gekeken.

Als je jouw organische posities op orde hebt kun je dus zonder te betalen voor advertenties, gratis bezoekers trekken naar je website. Hoe hoger jouw website staat in Google, des te groter de kans is dat een gebruiker erop klikt. Maar bovenaan in Google komen is natuurlijk niet zo simpel want het verbeteren van jouw SEO kost ook geld, tijd en ook hangt ook af van de situatie in de markt/branche. Heb je interesse in SEO Delft dan zijn de specialisten van Novabrand de juiste partner voor jou en jouw bedrijf.

Contact

Meer te weten komen over SEO Delft? Of heb jij vragen over een van onze andere diensten om jouw zichtbaarheid te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@novabrand.nl of bel ons gerust op: 06-4705 3188. Wil je liever bij ons langskomen op kantoor? Adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW. Blijf op de hoogte van onze laatste projecten door ons te volgen op Facebook.

Wil jij meer te weten komen over de diensten die wij aanbieden?
Klik op een van de diensten voor meer informatie.

SEO
SEA
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Content Creatie

Stuur je aanvraag op!