Eigen kleding webshop beginnen

Eigen kleding webshop beginnen? Hierin leggen wij je uit hoe je aan je eigen kleding webshop kan beginnen. Het aantal webshops blijft maar groeien. Zo is er in 2020 zelfs een groei van 21,3% geregistreerd. 2020 was het jaar van online winkelen. In het jaar 2020 deden Nederlanders 335 miljoen online aankopen, een enorme stijging van 27 procent vergeleken met het jaar ervoor.

Daardoor steeg ook het aantal websites onder andere ook kleding webshops want bedrijven en ondernemers realiseerde hoe belangrijk het was een online aanwezigheid te hebben. 

Heb jij altijd een eigen webshop willen beginnen? Tegenwoordig is dat helemaal niet moeilijk meer, maar je webshop vindbaar maken om zo succes te behalen en te behouden is een ander verhaal. Daarom geven wij je tips die je zullen helpen met het maken van een eigen kleding webshop.

Geef je eigen kleding webshop unieke eigenschappen

Geef je webshop unieke eigenschappen en vraag jezelf af wat je zo uniek maakt en wat  de kleding webshop gaat onderscheiden van rest van de honderden of duizenden bedrijven en ondernemers die hetzelfde plan hebben als jij. Of kan jouw webshop op een unieke manier voldoen aan de behoeften en eisen van jouw potentiële klanten?

Naast dat het beantwoorden van deze vragen heb jij ook je visie in kaart gebracht. Dit kan je vervolgens als basis gebruiken zodat je jouw kleding webshop makkelijk kunt onderscheiden van concurrenten.
Dit kan je op verschillende manieren terug laten komen en/of daadwerkelijk laten zien.

Eigen kleding webshop beginnen

Kans op retourneren verkleinen 

Zorg ervoor dat de kans op retourneren zo klein mogelijk blijft. Veel e-commerce ondernemers krijgen wel eens te maken dat een klant hun product wil retourneren. De kledingbranche is een branche waar retourneren veel voor komt. Wil je een eigen kleding webshop beginnen? Dan is het belangrijk dat er geprobeerd wordt dit continu te verkleinen.

Dit kun je vervolgens doen door product maten en pasvormen zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk te communiceren op jouw website. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de maateenheden uit verschillende landen. Zo zijn er landen waar een M(medium) een 50 is en in andere landen M(medium) een 40. Plaats daarnaast ook een duidelijke foto die de producten goed weergeeft. Zo weten de klanten wat ze kunnen verwachten.

Eigen kleding webshop beginnen? Kies voor Novabrand!

Eigen kleding webshop beginnen bij Novabrand? Het is belangrijk dat je jouw website duidelijk, overzichtelijk, aantrekkelijk en snel is. Zo voorkom je dat een klant jouw website bezoekt maar wegklikt omdat de pagina’s of foto’s niet snel laden. Bij Novabrand hebben wij specialisten die al jaren ervaringen hebben met het maken en designen van websites.

Het maken van een website en het vindbaar maken van een website zijn twee verschillende dingen. Wanneer we praten over de vindbaarheid van een website praten we over SEO. Als je site een goede SEO score heeft staat je site ook beter in Google, hierbij geldt ook hoe beter je scoort, hoe hoger je in Google komt te staan. De SEO score wordt berekend aan de hand van honderde factoren.

Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan hoe de website eruit ziet, teksten, laadsnelheid enzovoort. Zo helpen wij talloze bedrijven op online gebied. Dus heb jij interesse in het maken en/of vindbaar maken van je eigen kleding webshop? Dan ben je bij Novabrand aan het juiste adres.

Contact

Vragen over een eigen kleding webshop beginnen? Of heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 17:00 telefonisch bereikbaar. Ook kan je ons via Whatsapp of Facebook bereiken. Wil je liever langskomen bij ons kantoor? Dan ben je altijd van harte welkom. Adres: Diepenhorstlaan 2F, Rijswijk 2288 EW.

Stuur je aanvraag op!