Instagram trick - Meer online omzet voor uw bedrijf!

Instagram

Instagram: het gebruik van hashtags

Maar liefst 46% van de groep tussen twintig en 39 jaar in Nederland bevindt zich op Instagram en het aantal blijft maar toenemen.
Een belangrijk aspect van Instagram posts zijn hashtags. Hoe beter je hashtags inzet, hoe beter dit kan leiden tot meer bereik, meer interactie en ook nieuwe volgers. Maar hoe moet je hashtags op de juiste manier gebruiken?

Hashtagify.me


Door op de juiste manier gebruik te maken van hashtags kan bijdragen aan succes. Een handige website om te gebruiken voor het bepalen welke je gaat plaatsen, is hashtagify.me Op deze website kan je zien hoe populair een hashtag is, of deze tag ook trending is en welke populaire hashtags erop lijken. Hiermee kan je dus hashtags die niet zo populair zijn weglaten en vervangen door populaire hashtags.

Instagram trick


Wat is het nut van hashtags

Op Instagram kunnen mensen op verschillende manieren je post tegenkomen. Zo kan iemand je post zien doordat hij/zij jouw volgt, maar zo kan je post ook worden gezien in de ‘’explore tab’’.

Door de juiste hashtags te gebruiken kan je in de explore tab van mensen terecht komen. Daarnaast kunnen mensen ook hashtags volgen. Post je dus met de juiste tags, dan heeft je post twee manieren de kans om bij nieuwe mensen terecht te komen.

Hoe plaats je de goede hashtags?

Het vinden van de juiste hashtag is een vak apart. Wanneer je een leuke foto met tekst hebt bedacht is het ook erg belangrijk om over de juiste hashtags na te denken, want zonder goede hashtags te gebruiken is het bereik kleiner. Als je eenmaal de goede hashtags hebt gevonden, kun je deze later ook hergebruiken. Zo gaat het vinden van goede hashtags steeds makkelijker en sneller.

Wil je verder aan de gang met instagram marketing? Klik Dan Op De Onderstaande Knop!
Instagram trick
Wilt u meer weten over instagram marketing?
Neem dan nu contact op!